Keramiek, Leer, Markt

Vrolijk Pasen!

Op 1ste en 2de Paasdag hebben we op markten gestaan met al onze producten. Natuurlijk hebben we ook een aantal serviesstukken en steigerhoutje meegenomen met speciale Paas/lente thema. Happy konijntjes, knuffelige kuikentjes en eitjes.

image

1ste Paasdag was voor ons de eerste keer op de Original Market in Leiden rondom het Volkenkunde Museum. Een erg gezellige plek en ondanks de wind, bleef het droog en werd het een top dag!

2de Paasdag hoefden we gelukkig niet code oranje (of welke kleur dan ook) te trotseren, want de organisatoren van de Swan Market in Rotterdam verplaatste de volledige markt van buiten naar binnen. In de Van Nelle fabriek, een super mooie en sfeervolle locatie, was het top drukte. Goed verkocht en met een happy paasgedachtes na 2 dagen gezelligheid was het een geweldig Pasen!

Dit vind je misschien ook leuk...