In Opdracht, Schilderen

Painting for Quin

Schilderij is opdracht: een illustratie voor in de babykamer van Quin.

Deze illustratie vertelt een verhaal in 1 beeld. Het begint bij de vader en moeder zwaan en het ei waar een paar barstje in komen. De baby zwaan die de wereld gaat ontdekken, waar gevaren op de loer liggen. Op zijn reis komt hij ook een wijze uil tegen en zijn neefje en nichtje, die hem helpen. Door alle seizoenen heen, kan hij alles overwinnen.

Een uniek en origineel cadeau en perfecte decoratie voor een baby of kinderkamer.

 

 

 

 

 

 


Commission for a painting: an illustration for Quin’s babyroom.

This illustration tells a story in one frame. It starts with swan mom and dad and their egg getting little cracks on the surface. The baby swan wants to discover the world, but dangers are everywhere. On his travels he meets a wise old owl and his niece and nephew, who help him on his way. Through all the seasons, he can conquer all.

An unique and original gift, a wall decoration for a baby or child’s room.

Dit vind je misschien ook leuk...