In Opdracht, Keramiek

Grote Schalen / Big Bowls

Tijdje geleden dat ik iets hebt gepost, dus hier een verzameling van schalen die wij hebben mogen maken. Deze grote schaal (diameter 29cm) maken wij met de hand en illustreren persoonlijke herinneringen met glazuren, waardoor een uniek cadeau ontstaat.

 

 

 

 

 

Een silhouet van de stad Rotterdam waar je werkt of een klein dorpje waar je bent opgegroeid. De Golden Gate Bridge van San Francisco omdat een zus daar woont of een apotheker zijn en alle namen van je vriendinnen vinden op apothekers potjes.

 

 

 

 

 

Een recente schaal die wij hebben gemaakt heeft het wordt “liefde” in gebarentaal, een stripfiguur en zelfs een portret van een overleden geliefde erop. Wilt u ook een schaal bestellen of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Dit vind je misschien ook leuk...